Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2014 14:25 - Стойте си в България, работа има за всички
Автор: sosmaistori Категория: Бизнес   
Прочетен: 557 Коментари: 0 Гласове:
0



Не е нужно да отивате в друга държава, ако имате занаят. При добра клиентела и добра услуга ще ви бъде по-добре от колкото в чужбина. Има няколко причини, но основната е, че в къщи си е най-добре. Все пак ако не ви удовлетворяват условия или парите във вашата работа, може да направите 2 неща - 1. Да си намерите друга работа , 2. да започнете собствен бизнес
      1. Винаги е добра идея да сте нащрек с новите работи, които излизат на пазара и основно в сайтове като jobs.bg, rabota.bg и т.н. Ако нещо не ви харесва в дадена фирма и ако сте човек, който може, винаги можете да си намерите работа.
      2. По-интересното и по-трудното разбира се е да започнете сонбствен бизнес. Може да си търсите работа отново по интернет, което е най-доброто нещо, което може да направите, защото вече всичко се намира в мрежата. Има сайтове за реклами на много майстори разбира се, има сайтове за обяви за работа и от там може да намерите нужното като за начало, а защо не и за постоянно, защото в нета има много работа, само да не сте тесногръди балканци.
       Нещо много интересно излезе в интернет близките седмици http://www.sos-maistori.com/ . Това е сайт за търсене на майстори, услуги от всякакъв тип и сфери, място където може да намерите работа или изгодна оферта с помощта на едно старо и изпитано средство - търг. Идеята е такава, че когато някой иска да получи някаква услуга, било то ремонт на апартамент, кетъринг за сватба, тунинг за колата и т.н. само трябва да пусне един търг и да чака оферта. За няколко дни може да получите толкова оферти, колкото не можете да намерите за дни. Разбита се сайта е нов и тепърва ще набира сила, но има потенциала да стане един от първите в България.
       Целата на сайта е да подобри качеството на услугите чрез обратна връзка от "Собствениците" на услугите, като всеки "Работник" ще бъде оценяван. Също да оптимизира цените на предлаганите услуги, като докара в сайта си лоялна конкуренция и да подобри качеството на живот, чрез цялостната концепция на сайта на всички, които го ползват. Най-важното от всичко това е, че в бъдеще няма да има нужда можещите и качествените да търсят стаж или да се налага да отговарят на работодателите, че нямат опит, а могат да започнат собствен бизнес и да не мислят как и къде ще си търсят работа.
        http://www.sos-maistori.com/ би помогнал на: Студентите, безработните, работещите (допълнителни доходи) и на работодателите, които могат да използват сайта като средство да търсят добри работници.



Гласувай:
0


Вълнообразно



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sosmaistori
Категория: Бизнес
Прочетен: 7534
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930